• Digitální příslušenství
  • Server
  • Digitální život
  • Zásady ochrany osobních údajů
  • Kontaktujte nás
  1. Domov
  2. Server
  3. Destiny Server a stav aktualizace

Destiny Server a stav aktualizace

Rsdaa 08/01/2022 1031

Služby Destiny mohou být příležitostně převedeny do režimu offline, aby mohly projít plánovanou nebo nouzovou údržbou nebo aktualizovat hru, aby se vyřešily problémy s hrou nebo přidaly funkce do hry. Níže naleznete informace o nadcházející údržbě serveru nebo aktualizacích osudu.

Stav údržby a aktualizace serveru

Níže jsou uvedeny informace o nadcházejících obdobích údržby serveru nebo aktualizacích vydání Destiny:

Středa 15. září 2021

10:00 PDT

1700 UTC

Je naplánováno zahájení údržby na pozadí Destiny 2. Neočekává se žádný výpadek. Tím se připravíme na vydání Hotfix 3.3.0.2 16. září. Hráči, kteří se setkají s problémy, by je měli nahlásit na fóru #Help.

14:00 PDT

2100 UTC

Očekává se, že údržba na pozadí Destiny 2 skončí. Hráči, kteří zpozorují problémy, by se měli nahlásit na fóru #Help.

Čtvrtek, 16. září 2021

9:00 PDT

1600 UTC

Destiny 2 projde údržbou pro Hotfix 3.3.0.2. Některé funkce Destiny API na Bungie.net, mobilních aplikacích a aplikacích třetích stran budou deaktivovány. Nebude možné se přihlásit na web ani do aplikací Bungie.net. Hráči, kteří zpozorují problémy, by se měli nahlásit na fóru #Help.

9:45 PDT

1645 UTC

Destiny 2 bude uveden do režimu offline kvůli očekávané údržbě. Hráči budou odebráni z aktivit a nebudou se moci přihlásit zpět do Destiny 2 do 10:00 PDT. V 10:00 PDT začne být Hotfix 3.3.0.2 zaváděn na všechny platformy a regionech. Očekává se, že probíhající údržba Destiny 2 skončí v 11:00 PDT.

10:00 PDT

1700 UTC

Destiny 2 Hotfix 3.3.0.2 bude k dispozici na všech platformách a regionech. Hráči se budou moci přihlásit zpět do Destiny 2. Hráči přihlášení do hry mohou být umístěni ve frontě a mohou mít problémy s přihlášením, protože údržba na pozadí stále probíhá. probíhá.

11:00 PDT

1800 UTC

Očekává se, že údržba Destiny 2 skončí. Hráči konzole, kteří narazí na problémy s aktualizací na Hotfix 3.3.0.2, by měli restartovat konzoli a zkusit aktualizaci stáhnout. Hráči, kteří zpozorují problémy, by se měli nahlásit na fóru #Help.

Důležité informace

Níže jsou informace o aktualizacích Destiny nebo údržbě serveru, které mohou hráči považovat za užitečné:

Destiny Companion: Funkce přihlášení a další služby Destiny Companion v mobilní aplikaci, Bungie.net a na webech třetích stran mohou být během období údržby serveru Destiny Server omezeny nebo nedostupné. Kód chyby Cat : Během období údržby mohou být hráči vráceni na titulní obrazovka s kódem chyby CAT. Tito hráči by se měli ujistit, že používají nejnovější aktualizaci, než budou pokračovat ve hře. Problémy s připojením: Hráči, kteří mají problémy s připojením po dokončení údržby nebo se nemohou přihlásit do Destiny, když neprobíhá žádná plánovaná údržba ovlivňující služby Destiny, se možná budou muset pokusit základní řešení problémů s konektivitou, jako je vymazání mezipaměti konzoly, vypnutí síťového hardwaru nebo prostudování Průvodce řešením problémů se sítí. Dostupnost aktualizace: Pokud není k dispozici nejnovější aktualizace ke stažení, hráči mohou být požádáni, aby konzoli úplně vypnuli a podepsali ještě jednou, aby byla aktualizace dostupná. Oznámení o údržbě: Hráči přihlášení krátce před údržbou obdrží upozornění prostřednictvím zpráv ve hře, že údržba bude brzy zahájena. Název aktualizace: Některé konzole mohou zobrazovat jiný název aktualizace, než je uvedeno výše.

PREV: Tomcat Tuning Tips and Best Practices | eG inovace

NEXT: Ano, virtualizace je rychlejší (někdy) než nativní ...

Populární články

Žhavé články

Navigační seznamy

Zpět na začátek