• Digital accessories
 • Server
 • Digitalni život
 • Privacy policy
 • Contact us
 1. Home
 2. Digitalni život
 3. Osnove plivanja koje morate spakovati u torbu za bazen

Osnove plivanja koje morate spakovati u torbu za bazen

Rsdaa 10/04/2023 1576

Leto je najbolje vreme za odlazak na bazen. Šta može biti bolje od hladne, osvežavajuće vode u vrelim danima? Pa, ne želiš da stigneš na bazen samo da bi shvatio da si zaboravio nešto kako treba? Ovo je siguran način da se upropasti zabava. Lista svih vaših esencijalnih predmeta za plivanje osiguraće da ih ne zaboravite. Ova zgodna kontrolna lista je besplatna, a možete je odštampati da biste se uverili da imate sve što je potrebno da odnesete na bazen.


SPISAK OSNOVNIH STVARI ZA PLIVANJE


· Zataškavanje i kupaći kostim


Osnove plivanja koje morate spakovati u torbu za bazen  

Treba nositi kupaći kostim. Možda će biti prava senzacija ako ne planiraš da je nosiš na bazenu. A ako planirate da ležite pored bazena ili koristite kupatilo, zataškavanje je dobra ideja.


· Naoиare


Štite tvoje oči od sunčevog odsjaja. Preporučujemo da odaberete par naočara za sunce koje su manje skupe i koje se mogu ispustiti u bazen. Izbegavajte nošenje najskupljih dizajnerskih nijansi na bazen ako mislite da ste nespretni i da biste mogli da ih izbacite.


· Pribor za prvu pomoć


Veća je veća verovatno da će deca dobiti posekotine i ogrebotine kada se igraju u bazenu. Takođe možete koristiti pribor za prvu pomoć za lečenje alergija ili glavobolja. Sledeće stavke možete pronaći u kompletu prve pomoći:


- Pomagala za flastere


- Neosporin


- Ubice bolova


Benadril


- Lekovi na recept


· Voda


Iako to možda ne osećate, kada ste u bazenu gubite mnogo tečnosti dok se znojite. Flašu hladne vode držite u posudi od nerđajućeg čelika ili plastične posude kako biste bili hidrirani. Važno je da dopunite svaku vodu koju ste izgubili. Možda će vašem detetu izgledati čudno, ali bi trebalo da mogu da pravi redovne pauze za vodu.


· Hrana/ Grickalice


Prskanje po bazenu će ostaviti dete gladno. Ako ćete dan provesti na bazenu, uverite se da vaše dete ima dosta hrane i grickalica. Za brze i zdrave grickalice, sveže voće, perece i granola štanglice su odlične opcije.


· Bezbednosni/flotacioni uređaji


Osnove plivanja koje morate spakovati u torbu za bazen  

Sigurnosni uređaji kao što su pojasevi za spasavanje su od suštinskog značaja za decu koja ne mogu da plivaju. Čak i ako su spasioci na dužnosti, pojaseve za spasavanje treba nositi. Vaše dete može da se izgubi u gužvi ako je bazen prepun. Redovni flotacioni uređaji mogu da se ponesu sa sobom kako biste mogli da se opustite i uživate u bazenu.


· Cipele


Flip-flops i sandale su odlični za šetnju do auta. Korisne su i kada vi ili vaše dete treba da idete u toalet. Imajte na umu da ne smete koristiti javni toalet sa izloženim stopalima.


· Presvlačenje


Sigurno nećete želeti da se zaglavite u kolima noseći peškir i kupaći kostim. Stoga, pobrinite se da imate suvu odeću koju možete da obučete.


· Češalj/ Detangler


Češalj i detangler su od suštinskog značaja ako planirate da izvadite kosu po završetku bazena. Ako nemate češalj i detangler, kosa će vam biti previše zamršena da biste putovali. Ovo nije dobar izgled.


· Peškir


Da biste se upakote nakon što izađete iz bazena, veliki peškir za plažu je odličan izbor. Sjajno je ležati na peškiru u stolici pored bazena. Ako možete, pobrinite se da imate jedan peškir po osobi.


· Mokra torba


Uvek je dobra ideja da sa stobom imate vodootpornu torbu u slučaju da vam se pokvase mokri kupaći kostimi. Plastična kesa je takođe moguća, ali može da curi. Suva torba je najbolja ako ne želite da vam torba izgleda kao haos kada dođete kući.


Prelamanje


Ti i tvoje dete moћete da se zabavite na bazenu. Ova lista za proveru torbi u bazenu bi trebalo da vam pomogne da isplanirate šta da ponesete. Takođe, u predstojećem izlascima na bazen ne zaboravite da puknete neke uspomene koristeći svoju čast x7 kako bi vaše dete imalo na šta da se osvrne dok raste. PREV: Da li je i danas dobro kupiti tablet?

NEXT: The HONOR Magic5 Pro - The Ultimate Photography Companion!

Popular Articles

Hot Articles
 • Leto je najbolje vreme za odlazak na bazen. Šta može biti bolje od hladne, osvežavajuće vode u vrelim danima? Pa, ne želiš da stigneš na bazen samo da bi shvatio da si zaboravio nešto kako treba? Ovo je siguran način da se upropasti zabava.

 • Tablet je i danas vredan kupovine. Tableti yesteryears su bili samo uređaji koje možete posedovati, ali ne dodaju nikakvu vrednost vašem radu. Ali tableti su danas mnogo funkcionalniji nego što su bili ranije.

 • Da li tražite najbolje poslove za Crni petak 2022? Došli ste na pravo mesto! U ovom blog postu, takođe ćemo vam dati listu saveta koji će vam pomoći da pronađete najbolje ponude i izvučete se na najbolji način iz black Friday kupovine.

 • Da li znate koji je smisao nosivih uređaja? Nosivi uređaji su prenosivi proizvodi koje pojedinci nose za praćenje, analizu i prenos ličnih podataka. Sa brzim napretkom u tehnologiji,...

 • Pametni sat se zove takav zbog funkcija koje ima da bi ga potrošač koristio. Ali nisu svi pametni satovi isti. Neki nude bolje karakteristike od drugih. To je razlog zašto...

Back to Top