• Digital accessories
 • Server
 • Digitalni život
 • Privacy policy
 • Contact us
 1. Home
 2. Digitalni život
 3. Nosive sprave u svakodnevnom životu

Nosive sprave u svakodnevnom životu

Rsdaa 10/04/2023 1278

Da li znate koji je smisao nosivih uređaja? Nosivi uređaji su prenosivi proizvodi koje pojedinci nose za praćenje, analizu i prenos ličnih podataka. Sa brzim napretkom tehnologije, nosivi uređaji se neprekidno razvijaju i postaju sve popularniji za različite upotrebe. A najnoviji pametni uređaj za nošenje takođe može da zabeleži vaše zdravstvene podatke ili da izmeri otkucaje srca. Pandemija i rast brzog prenosa podataka ubrzali su usvajanje i razvoj nosivih uređaja. Stoga je krajnje vreme da znate različite tipove nosivih uređaja.

Nosive sprave u svakodnevnom životu  

Tri različita tipa nosivih uređaja koje bi trebalo da znate


Bilo da ste ljubitelj tehnologije ili ljubitelj fitnesa, iskoristite ovu priliku da saznate više o raznim vrstama nosivih pametnih uređaja.


Pametna odeća


Tokom proteklih godina, bili smo svedoci brzog rasta industrije pametne odeće od visokotehnoloških jakni i UV odvojivih kupaćih kostima do pametnih joga pantalona. Postoje dve vrste pametne odeće. Jedan koristi napredni tekstil sa isprepletanim sklopovima, a drugi implementira senzore i dodatni hardver za opremanje inteligentnom funkcijom. Većina pametne odeće može da se poveže sa aplikacijama na pametnim telefonima ili programima putem Wi-Fi mreže ili Bluetooth veze. Kao rezultat toga, pametna odeća nudi dodatne pogodnosti nosiocima sa novim tehnologijama i prešla je mejnstrim u skoro svakoj modnoj kategoriji. Pametna odeća može da prati fizička stanja i pruža zdravstvene savete i preporuke nosiocima. Štaviše, pametna odeća omogućava lekarima da otkriju velike zdravstvene događaje i bolesti u ranoj fazi. To znači da pametna odeća može pomoći lekarima da svojim pacijentima obezbede neophodnu detekciju na vreme i na kraju spasu život svom pacijentu.


Pametni sat


Smartwatch je prvi veliki talas nosivih uređaja koji se hvataju za potrošače. Nošen na zglobu kao običan sat, pametni sat omogućava nosiocu da čita poruke, odgovara na pozive i sluša muziku. Da li mislite da izvršava samo funkcije kao što su obaveštenja putem poruka? Ne! Ako imate brige o zdravlju ili želite da se uvuиete, pametni sat жe zadovoljiti tvoju potrebu. Dakle, ako razmišljate o vođenju aktivnog načina života, dobar pametni sat, na primer, HONOR Watch ES može da ima svoju pozornicu. Na tržištu postoji mnoštvo pametnih satova i njihove karakteristike se međusobno razlikuju. Ako ste u potrazi za savršenim smartwatch-om, značajno vam je da pronađete onaj vredan za vaše potrebe tokom dolazećih raznih aktivnosti na Crni petak kao što je HONOR black friday 2022.


Nosive sprave u svakodnevnom životu

Pametni prsten


Prstenje više nije samo modni dodatak. Zahvaljujući razvoju nosive tehnologije, pametni prstenovi mogu da kombinuju stil i funkciju. Najbolji pametni prstenovi mogu da obavljaju mnoštvo različitih funkcija, uključujući plaćanje, obaveštenja i snimanje otkucaja srca tokom aktivnosti. Ako želite da kupite pametni prsten, morate se postarati da dobijete udoban. Kako tržište pametnih prstenova sazreva, više slučajeva korišćenja će sigurno doći na snagu. Od praćenja otkucaja srca, pametni prsten vam može reći više o vašem telu nego što možete da zamislite. Možete da preuzmete aplikaciju i povežete je sa prstenom, aplikacija će vam pružiti neke izvodljive predloge koje možete da iskoristite.


Rezime


Nosivi uređaji, kao što su pametna odeća, pametni satovi i pametni prstenovi nastavili su da dobijaju na snazi iz dobrih razloga. Različiti uređaji imaju različite funkcije. Nosivi uređaj je odličan za praćenje fitnes ciljeva, otkucaja srca i spavanja, ali neki su dizajnirani tako da nude naprednije funkcije za određene aktivnosti i upotrebe. Stoga, pre nego što pogledate oko sebe nosivo, morate biti jasni koje ciljeve želite da postignete svojim pametnim uređajima. Ako ste doneli odluku, ne propustite Crni petak, uz najveće popuste i kupone ćete dobiti ono što volite.
PREV: Funkcije smartwatch-a koje možete dobiti

NEXT: Načini za sklapanje najboljih poslova na Crni petak

Popular Articles

Hot Articles
 • Leto je najbolje vreme za odlazak na bazen. Šta može biti bolje od hladne, osvežavajuće vode u vrelim danima? Pa, ne želiš da stigneš na bazen samo da bi shvatio da si zaboravio nešto kako treba? Ovo je siguran način da se upropasti zabava.

 • Tablet je i danas vredan kupovine. Tableti yesteryears su bili samo uređaji koje možete posedovati, ali ne dodaju nikakvu vrednost vašem radu. Ali tableti su danas mnogo funkcionalniji nego što su bili ranije.

 • Da li tražite najbolje poslove za Crni petak 2022? Došli ste na pravo mesto! U ovom blog postu, takođe ćemo vam dati listu saveta koji će vam pomoći da pronađete najbolje ponude i izvučete se na najbolji način iz black Friday kupovine.

 • Da li znate koji je smisao nosivih uređaja? Nosivi uređaji su prenosivi proizvodi koje pojedinci nose za praćenje, analizu i prenos ličnih podataka. Sa brzim napretkom u tehnologiji,...

 • Pametni sat se zove takav zbog funkcija koje ima da bi ga potrošač koristio. Ali nisu svi pametni satovi isti. Neki nude bolje karakteristike od drugih. To je razlog zašto...

Back to Top