• Digitaaliset tarvikkeet
  • Palvelin
  • Digitaalinen elämä
  • Tietosuojakäytäntö
  • Ota meihin yhteyttä
  1. Home
  2. Palvelin
  3. Destiny-palvelin ja päivityksen tila

Destiny-palvelin ja päivityksen tila

Rsdaa 08/01/2022 1186

Toisinaan Destiny-palvelut voidaan siirtää offline-tilaan määräaikais- tai hätähuollon suorittamiseksi tai pelin päivittämiseksi peliongelmien ratkaisemiseksi tai pelin sisäisten ominaisuuksien lisäämiseksi. Katso alta tietoja tulevista palvelimen ylläpidosta tai Destiny-päivityksistä.

Palvelimen ylläpito ja päivitystila

Alla on tietoja tulevista palvelimen huoltojaksoista tai Destiny-julkaisun päivityksistä:

Keskiviikko 15. syyskuuta 2021

10.00 PDT

1700 UTC

Destiny 2:n taustahuolto on määrä alkaa. Seisokkeja ei odoteta. Tämä valmistaa meidät Hotfix 3.3.0.2:n julkaisuun 16. syyskuuta. Ongelmia kohtaavien pelaajien tulee ilmoittaa niistä #Ohjefoorumiin.

14:00 PDT

2100 UTC

Destiny 2:n taustahuollon odotetaan valmistuvan. Ongelmia havaitsevien pelaajien tulee ilmoittaa #Ohjefoorumiin.

torstai 16. syyskuuta 2021

9.00 PDT

1600 UTC

Destiny 2:ta huolletaan Hotfix 3.3.0.2 -korjaukselle. Jotkin Destiny API -ominaisuudet Bungie.netissä, mobiili- ja kolmannen osapuolen sovellukset poistetaan käytöstä. Kirjautuminen Bungie.net-sivustolle tai sovelluksiin ei ole mahdollista. Ongelmia havaitsevien pelaajien tulee ilmoittaa #Help-keskusteluryhmälle.

9.45 PDT

1645 UTC

Destiny 2 saatetaan offline-tilaan odotettavissa olevaa huoltoa varten. Pelaajat poistetaan toiminnoista, eivätkä he voi kirjautua takaisin Destiny 2:een ennen klo 10.00 PDT.Klo 10.00 PDT, Hotfix 3.3.0.2 alkaa julkaista kaikilla alustoilla ja Destiny 2:n jatkuvan huollon odotetaan päättyvän klo 11.00 PDT.

10.00 PDT

1700 UTC

Destiny 2 Hotfix 3.3.0.2 on saatavilla kaikilla alustoilla ja kaikilla alueilla. Pelaajat voivat kirjautua takaisin Destiny 2:een. Peliin kirjautuvat pelaajat saatetaan asettaa jonoon, ja he voivat kokea kirjautumisongelmia, koska taustahuolto on edelleen käynnissä. käynnissä.

11.00 PDT

1800 UTC

Destiny 2 -huollon odotetaan valmistuvan. Konsolipelaajien, jotka kohtaavat ongelmia Hotfix 3.3.0.2 -päivityksen päivittämisessä, tulee käynnistää konsoli uudelleen ja yrittää ladata päivitys.Pelaajien, jotka havaitsevat ongelmia, tulee ilmoittaa #Help-keskusteluryhmälle.

Tärkeää tietoa

Alla on tietoja Destiny-päivityksistä tai palvelimen ylläpidosta, joista pelaajille voi olla hyötyä:

Destiny Companion: Mobiilisovelluksen, Bungie.net:n ja kolmansien osapuolien sivustojen sisäänkirjautumistoiminnot ja muut Destiny Companion -palvelut voivat olla rajoitettuja tai poissa käytöstä Destiny-palvelimen huoltojaksojen aikana. Virhekoodi Cat : Huoltoikkunoiden aikana pelaajat voidaan palauttaa otsikkoruutu, jossa on virhekoodi CAT. Näiden pelaajien tulee varmistaa, että he käyttävät viimeisintä päivitystä ennen kuin he jatkavat pelaamista. Yhteysongelmat : Pelaajien, jotka kohtaavat yhteysongelmia huollon päätyttyä tai jotka eivät pysty kirjautumaan Destinyyn, kun Destiny-palveluihin ei vaikuta suunniteltuun huoltoon, on ehkä yritettävä perusyhteyden vianetsintä, kuten konsolin välimuistin tyhjennys, verkkolaitteiston virran kytkeminen tai verkon vianmääritysoppaan lukeminen. Päivityksen saatavuus: Jos viimeisin päivitys ei ole ladattavissa, pelaajien on ehkä sammutettava konsoli kokonaan ja allekirjoitettava vielä kerran, jotta päivitys tulee saataville. Ylläpitoilmoitus : Pelaajat, jotka ovat kirjautuneet sisään vähän ennen huoltoa, saavat pelin sisäisillä viesteillä ilmoituksen, että ylläpito alkaa pian. Päivityksen nimi: Jotkin konsolit voivat näyttää päivitykselle eri nimen kuin yllä lueteltu.

PREV: Tomcatin viritysvinkkejä ja parhaita käytäntöjä | eG Innovations

NEXT: Kyllä, virtualisointi on nopeampaa (joskus) kuin alkuperäinen ...

Popular Articles

Hot Articles

Navigation Lists

Back to Top